Чому співробітники Apple не в захваті від нового кампусу компанії?

Новий кампус компанії Apple, на будівництво якого було витрачено понад 5 мільярдів доларів, прийшовся не до смаку деяким співробітникам. На їхню думку, достаток внутрішнього простору, не розділеного на індивідуальні робочі зони, просто не дозволить зосередитися на проекті і стане на заваді своєчасному виконанню завдань керівництва.

Відповідною інформацією поділився іменитий інсайдер Джон Грубер, який озвучив позицію співробітників компанії в одному з своїх подкастів. За його словами, одним з противників внутрішнього планування Apple Park виявився Джоні Сроуджи, керівний розробкою мобільних процесорів. Він був вкрай обурений, коли побачив, де йому належить працювати.

«Напевно, саме тому (через невдоволення Сроуджи – прим. AppleInsider.ru) було прийнято рішення про будівництво на території кампусу окремої будівлі для розробників процесорів, — говорить Грубер. — Звичайно, комусь ця історія може здатися дивною, але, як на мене, представлені моїми джерелами аргументи звучать цілком правдоподібно».

Планування Apple Park дійсно дуже специфічна. Внутрішній простір кампусу спеціально було організовано таким чином, щоб співробітники відчували себе більш вільно, переміщаючись по будівлі і не здійснюючи зайвих зупинок для відкриття дверей або повороті за кут. Це, в свою чергу, призвело до того, що кільком групам робітників належить працювати буквально за одним столом.

За матеріалами Business Insider

Добавить комментарий